TD50C Minibar Skuffe

Minibar til indbygning i det eksisterende interiør Kompressorstyret kølesystem, Lavt energiforbrug, Lavt lydniveau, Fantastisk produktpræsentation, Indvendigt LED-lys, Ingen front/håndtag – klar til at blive indbygget, SLEEP-mode funktion for lydløs periode

Varenummer (SKU): 45547 Kategori:

Om Produktet

Minibar til indbygning i det eksisterende interiør

En TD minibarskuffe er et fremragende valg til hotelværelser. Den har et lavt energiforbrug, hvilket bidrager til at holde driftsomkostningerne nede. Minibaren har et effektivt og lydsvagt kompressordrevet kølesystem. I varme omgivelser er et kompressordrevet kølesystem nødvendigt, da det sikrer en lavere temperatur samt en hurtigere nedkøling sammenlignet med en absorptions-minibar. Skuffedesignet giver et godt overblik over indholdet, så gæsterne hurtigt kan finde de snacks eller kolde drikkevarer, de er på jagt efter. Den har endda en lille udtræksskuffe indvendigt til f.eks. chokoladebarer eller små flasker. TD50C har ikke nogen front/håndtag, da den er lavet specielt til indbygning i det eksisterende interiør. Byg den f.eks. ind i natbordet og tilbyd dine gæster let adgang til deres yndlings snacks og drikkevarer.

Downloads

Produktblad

Download

Brugermanual

Download

Reservedele

Download

Energy Classification

Download
About brand

Tefcold køleskab - fryser mm.

Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

Service på køl og frys

Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
Tekniske Specifikationer
Mål og indhold
Temperatur-interval +5 til +12 °C
Klimaklasse 4
Brutto-/ Nettovægt 24 / 22 kg
Brutto-/ Nettovolumen 52 / 45 l
Design og materialer
Fødder / ben Justerbare Fødder
Eksteriør Sort
Interiør Hvid
Indvendigt lys LED
Lås Nej
Skuffer 1 stk
Køling og funktioner
Termostat, type Elektronisk
Køling, type Statisk
Afrimning, type Automatisk
Kølemiddel R600a
Kølemiddel, mængde 20 g
Strøm og forbrug
Energiklassificering
Energimærkning G

Energimærkning G

Energiforbrug 0.29 kWh/24t
Årligt energiforbrug 106 kWh/år
Effekt 40 W
Spænding / Frekvens 220-240/50 V/Hz
Lydniveau 38 dB(A)
Dimensioner
Indvendige mål (BxDxH) 470 x 395 x 332 mm
Udvendige mål (BxDxH) 550 x 508 x 420 mm
Pakkemål (BxDxH) 590 x 520 x 470 mm
40' container kapacitet 430 stk