TM45GC Minibar med glasdør

Minibar med glasdør for en flot produktpræsentation Kompressorstyret kølesystem, Fantastisk produktpræsentation, Lavt energiforbrug, Lavt lydniveau, Timingsfunktion for optimal gæstekomfort, SLEEP-mode funktion for lydløs periode, FAST-cool funktion for umidelbar nedkøling, Vendbar glasdør, Indvendigt LED-lys, Integreret håndtag, Lås

Varenummer (SKU): 46360 Kategori:

Om Produktet

Minibar med glasdør for en flot produktpræsentation

En TM kompressordrevet minibar med glasdør er et fremragende valg til hoteller i varme omgivelser. Kølesystemet sikrer en lavere temperatur samt en hurtigere nedkøling sammenlignet en absorptions-minibar. Den har også nogle cool funktioner. Den kan times, så kompressoren kun kører, når der er størst sandsynlighed for at værelset står tomt – f.eks. fra kl. 9-12 og igen fra kl. 18-21. Det betyder, at minibaren er lydløs resten af tiden, når gæsterne befinder sig på værelset. En såkaldt kølebank sørger for at bibeholde den kolde temperatur i skabet, når kompressoren ikke kører. Dertil har minibaren også en SLEEP-mode funktion for øjeblikkelig stilhed samt en FAST-cool funktion for øjeblikkelig nedkøling. Det er meget praktisk, hvis gæster ankommer på skæve tidspunkter. Minibaren har et elegant og diskret design med et sort ydre. Glasdøren giver mulighed for en flot produktpræsentation, så gæsterne kan lade sig friste af kolde drikkevarer og lækre snacks.

Downloads

Produktblad

Download

Brugermanual

Download

Reservedele

Download

Energy Classification

Download
About brand

Tefcold køleskab - fryser mm.

Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

Service på køl og frys

Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
Tekniske Specifikationer
Mål og indhold
Temperatur-interval +5 til +14 °C
Klimaklasse 4
Brutto-/ Nettovægt 26 / 24 kg
Brutto-/ Nettovolumen 38 / 34 l
Design og materialer
Fødder / ben Justerbare Fødder
Eksteriør Sort
Interiør Hvid
Indvendigt lys LED
Lås Ja
Dørantal & type 1 hængsl. glasdør
Vendbar dør Ja
Hylde-antal & type 2
Køling og funktioner
Termostat, type Elektronisk
Køling, type Statisk
Afrimning, type Automatisk
Kølemiddel R600a
Kølemiddel, mængde 26 g
Strøm og forbrug
Energiklassificering
Energimærkning G

Energimærkning G

Energiforbrug 0.35 kWh/24t
Årligt energiforbrug 128 kWh/år
Effekt 65 W
Spænding / Frekvens 220-240/50 V/Hz
Lydniveau 38 dB(A)
Dimensioner
Indvendige mål (BxDxH) 310 x 300 x 455 mm
Udvendige mål (BxDxH) 402 x 485 x 565 mm
Pakkemål (BxDxH) 450 x 535 x 620 mm
40' container kapacitet 330 stk