Zanussi Powergrill ZAN 700 Gas. 7,0 kw

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  Zanussi Powergrill HD
  Udført i rustfrit stål
  Stor fedtbakke
  Vendbar støbejernsrist
  Brænder str. 7,0 kw
  Effekt: 7.0 kw
  Godkendt til flaske, natur- og bygas.
  Bygas dysser skal bestilles separat.

  BxDxH: 400x700x250 mm

  SKU: ZANPOWG7KW Category:

  Om Produktet

  Med denne smarte Powergrill bordmodel sikrer du dig, at dine kunder får en lækker grillsmags oplevelse. Denne powergrill fra Zanussi er meget populær hos kunderne, da den er nem at bruge samt giver et godt resultat. Grill bordmodellen er produceret af en fantastisk kvalitet som samtidig giver et fantastisk tilberedningsresultat samt sikrer at maden får en ensartethed hver gang.

  Madlavningsgitteret er fremstillet i et yderst modstandsdygtigt emaljeret støbejern hvilket resulterer i at powergrillen er nem at rengøre.
  En Zanussi powergrill er meget anvendelig i et hvilket som helst køkken, da den kan bruges til både at grille og stege mange forskellige produkter. Heriblandt pølser, steaks, fisk, ost og grøntsager, hvilket gør den ideel til dit storkøkken, restaurant, hotel, cafe og catering.

  Zanussi Powergrill HD
  Udført i rustfrit stål
  Stor fedtbakke
  Vendbar støbejernsrist
  Brænder str. 7,0 kw
  Effekt: 7.0 kw
  Godkendt til flaske, natur- og bygas.
  Bygas dysser skal bestilles separat.

  Zanussi Power Grill til er designet til at opfylde kravene til professionelle køkkener.  Grillen er udstyret med kraftfulde og effektive 7 kW gasbrændere i rustfrit stål med flammesvigtssikring samt optimeret forbrænding. Grillen kan bruges med både naturgas, flaskegas samt bygas. Dens madlavningsflade er udstyret med støbejernsriste, der nemt kan fjernes for rengøring. Ristene kan drejes for at muliggøre grilling af både fisk og kød. Det udvendige panel er fremstillet i rustfrit stål med en elegant og holdbar overflade.

  Hvis du ønsker en service aftale på din Zanussi Powergrill kan Bøge storkøkken hjælpe dig. Vi udfører service på på serviceaftale samt enkelt service.
  Vores service afdeling har egne teknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge, hvorfra storkøkkenservice på Sjælland, Lolland og Falster udføres. Bestil service til din Zanussi Powergrill

  FVST (Find smiley)

  Downloads