åbne pizzaria i nærheden - pizzaria inventar

Åbne pizzaria i nærheden

Planlægger du at åbne et pizzaria i nærheden af hvor du bor? Så læs med her. Bøge Storkøkken hjælper dig med inventar til pizzaria samt vejledning til, hvilket pizzaria udstyr der er relevant for dig.
åbne pizzaria i nærheden
åbne pizzaria i nærheden

Hos Bøge Storkøkken både sælger vi og servicerer vi alt Storkøkken udstyr – heriblandt inventar til pizzaria såsom pizzaovn og pizza bord.

Hvis du har planer om at åbne et pizzaria i nærheden af hvor du bor, eller sågar længere væk, er der ting som er vigtige at have styr på.
Udover at lægge en forretningsplan samt budget, så skal du også have styr på indretningen af dit pizzaria.
Her skal du overveje type af pizzaovn, pizzabord, pizzadisk og generelt pizzaria inventar.

Pizzaria inventar

Når du skal starte eget pizzaria, har du sikkert lagt planer om at servere de bedste pizzaer for dine kunder. Men for at skabe de bedste resultater, er der flere ting du bør være opmærksom på.

Friske råvarer – gerne økologiske råvarer

Friske råvarer og ikke mindst økologiske råvarer er med til at forbedre både kvaliteten samt smagen af den mad du tilbereder.

Du kan med fordel undersøge om der er landbrug eller lokale markeder i området hvor du kan købe dine råvarer. Du skal samtidig tage højde for hvilken pris du vil tage for den mad du serverer, udfra den pris du selv har betalt for disse råvarer.

Under alle omstændigheder, er det vigtigt at du har styr på, hvor du vil købe dine råvarer inden du åbner dit pizzaria.

Indretning af pizzaria

Er pladsen af dit pizzaria meget begrænset, er det ikke sikkert, at du har plads til mange borde og stole. Måske er det rigeligt at placere et barbord ved vinduet sammen med nogle barstole.

Det kan også være, at du har plads til flere borde og stole og fokusere på at have op til flere siddende gæster.

Uanset om dine kunder skal blive siddende eller tage maden med, er det vigtigt at overveje stemningen i dit pizzaria. Hvis kunderne opfanger dit pizzaria som et behageligt sted at opholde sig, vil de helt naturligt opholde sig der i længere tid. Når kunderne opholder sig i dit pizzaria i en længere periode, vil de muligvis også bruge flere penge på drikkevarer samt tilbehør til maden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pizza udstyr

Du kan med fordel åbne pizzaria i nærheden af et befærdet område, hvor der vil være mulighed for flere besøgende. Med de rigtige råvarer og indretning af kundeområdet er du godt på vej. Men det er ikke mindst vigtigt med det helt rigtige pizzaudstyr. Du skal have det helt rigtige pizzabord til forberedelse af pizzaen, og ikke mindst en god ovn.

Pizzaovn – pizzaria inventar

Uanset hvilken ovn du vælger, så undgår du ikke at skulle bage dine pizzaer på den ene eller anden måde.
Stenovne er meget populære blandt mange ejere af fastfood restauranter hvor der er pizza på menuen.

Dog kan en stenovn fylde utroligt meget, og kræver en del plads. Hvis du ikke har pladsen eller budgettet til en meget dyr industri ovn i starten, kan du overveje et alternativ til pizzaovn.
Det vigtigste her er blot, at du grundigt undersøger hvilke egenskaber en ovn skal have, for at tilberede den type pizza som du ønsker. Søger du en pizzaovn til grillen, skal du også finde den rette model efter dine ønsker.

Her er nogle af vores muligheder:

pizzaovn - pizza ovn

Pizzadisk – pizzabord

Når maden skal tilberedes er et godt pizzabord / pizzadisk alfa og Omega. Ligesom alle andre typer arbejdsstationer er en pizzadisk eller pizzabord et sted hvor man skal kunne udføre sit arbejde med de rigtige betingelser. Højden på bordet er vigtigt for at du ikke for ondt i ryggen, og ikke mindst pladsen på pizzabordet er vigtig.
Det er ikke mindst vigtigt at bordpladen er produceret i granit. Derudover er det et krav, at din pizzadisk har en glasopsats. Dette beskytter mod hoste eller nys fra kunderne eller andre bakterier som vil kunne komme ned i maden, eller på anden måde komme i kontakt med det.

Du kan med fordel også anskaffe en saladette til salater og andet tilbehør, som vil holde fødevarerne i den rigtige temperatur. En saladette vil også virke som et display, så dine kunder kan se de salater og toppings der er at vælge imellem.

En pizzadisk eller et pizzabord er noget af det mest uundværlige pizzaudstyr man mangler i et pizzaria.

Køl og frys

Opbevaring af madvarerne

Udover pizzaovn, pizzadisk / pizzabord og selve indretning af pizzaria, er opbevaring af madvarerne også en prioritering der bør ligge øverst på listen.

De fleste råvarer skal holdes på køl eller frys. Derfor bør du overveje hvilket køleskab og hvilken fryser der bedst egner sig til formålet.

Du kan også med fordel overveje et kølebord eller et frysebord.

Opbevaring af drikkevarer

Hvis du gerne vil servere kolde drikkevarer til dine gæster, vil et displaykøleskab være en fordel. Et displaykøleskab eller flaskekøleskab vil vise kunderne dit udvalg.

industrikøleskab

Industrikøleskabe

industrifryseskab

Industrifryseskabe

Displaykøleskabe

Displaykøleskabe

flaskekøleskab

Flaskekøleskabe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *