Inventar til Storkøkken

Indretning af Storkøkken / Industri køkken

Bøge Storkøkken hjælper med alt lige fra indretning til valg af inventar til Storkøkken. Vi hjælper dig med at skitsere dit nye køkken, og vælge det helt rigtige inventar til storkøkken.

Nedenfor kan du finde nogle af de kategorier indenfor storkøkken udstyr som er mest populært blandt vores kunder.

På denne side finder du en oversigt over nogle af de industri maskiner som er relevante for langt de fleste restaurant køkkener, kantiner, caféer, barer og andre storkøkkener.

Industri ovne

Når det gælder valg af industri ovn er det vigtigt at tage flere ting i betragtning. Først og fremmest må du overveje hvordan ovnen skal bruges, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig. I visse tilfælde skal du måske bruge 2 eller flere ovne. Her kan du overveje en konvektionsovn, kombiovn, bageovn eller anden form for industri ovn.

industri ovne
ikon

Type:

Konvektion, kombi eller bageovn

ikon

Størrelse:

Overvej pladsen i dit køkken

ikon

Funktioner:

Damp, kogning, varmluft mm.

Hvis du søger en professionel ovn kan vi anbefale mærkerne Eloma samt UNOX som vi er forhandlere af. Alle industri ovne fra både UNOX og Eloma er af høj kvalitet og egnet til mange timers brug i ethvert Storkøkken.

Find en ny professionel ovn hos Bøge Storkøkken.

Inventar til Storkøkken - Industri ovne

Se hele vores udvalg af industri ovne – og find den industri ovn som passer bedst til dine behov

Hvis du søger en professionel hætteopvasker, glasopvasker eller grovopvasker kan vi vejlede dig til at finde frem til den rette model. Vi har også tilbehør, såsom en opvaskebakke eller opvaskekurv som passer til vores industriopvaskere.

Find en ny professionel industri opvaskemaskine hos Bøge Storkøkken.

Glasopvasker, grovopvasker, hætteopvasker & underbordsopvasker

Du finder flere forskellige typer af opvaskere som passer til forskellige formål. Når det gælder alt inventar til storkøkken er det vigtigt at fokusere på kvaliteten, og at det er nemt at finde reservedele til den valgte model. Hos Bøge Storkøkken forhandler vi SMEG og JEROS industri opvaskere. Disse industriopvaskemaskiner er af høj kvalitet og vi har enten reservedelene liggende på lager til disse maskiner eller kan skaffe dem inden for en hurtig eller rimelig tidsperiode.

grovopvasker

Grovopvasker

hætteopvasker

Hætteopvasker

Underbordsopvasker

Underbordsopvasker

glasopvasker

Glasopvasker

KØLERUM OG FRYSERUM, KØLESKABE SAMT FRYSERE MM.

KØL OG FRYS - INVENTAR TIL STORKØKKEN

Når du skal starte på et nyt køkkenprojekt til din restaurant, café eller kantine mm., kommer du ikke udenom, at du også skal bruge plads til opbevaring af madvarer samt drikkevarer enten på køl eller frys eller begge. Som minimum skal de fleste restauranter og andre industri køkkener bruge et industri køleskab eller industri fryser. I mange tilfælde kan det også være relevant at anskaffe sig enten et kølerum eller fryserum. Se et udsnit af køl og frys til industrikøkkener nedenfor.
kølerum og fryserum

Kølerum og fryserum til Industrikøkken

I et storkøkken er der ofte behov for mere end ét rum til køl og frys – fx et kombi køle-fryserum med separate afsnit for frys, køl af grønt, køl af mejeriprodukter og køl af kød.

Hvis du skal indrette dit nye industrikøkken kan du overveje om du har behov for et kølerum og/eller fryserum. Kølerum og fryserum findes i både standardstørrelser og i kundetilpassede størrelser. Vi tilbyder både plugin kølerum samt anlæg med ekstern køleenhed.

Det inventar til storkøkken som vi tilbyder hos Bøge er robust, langtidsholdbart og garanteret sikker opbevaring af dine fødevarer. Samtidig med at der er tænkt bæredygtighed ind i produktionen.

Køl og Frys

POPULÆRE KATEGORIER

Kummekølere / Frysebokse (8)

Køleskabe (29)

Fryseskabe (36)

Isterningsmaskiner (19)

Emhætte industri

Ved valg af industriemfang er det igen vigtigt at tage flere ting i betragtning. Emhætte industri kan variere i størrelser og funktioner. I visse tilfælde skal du måske endda bruge flere emhætter i dit køkken. Du kan bl.a. anskaffe dig en industri emhætte med motor eller uden motor.

Du skal også overveje filter til emhætte, da resultatet også kan påvirkes af typen af filter til industri emhætte.

industri emhætte
ikon

Type:

Med eller uden motor

ikon

Størrelse:

Overvej pladsen i dit køkken

ikon

Funktioner:

Udsugning af damp og mados

industri emhætte

Hvis du søger en industri emhætte kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige model til formålet. Alle vores industri emhætter er af høj kvalitet. Og selvom du allerede kan vælge mellem flere typer og størrelser, kan vi hos Bøge Storkøkken hjælpe dig med tilpasning af  industri emhætter. På den måde kan du få tilpasset din industri emhætte så den passer perfekt til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *