Showing all 6 results

SMEG Ecoline opvaskemaskine SPH505

In stock

Original price was: 48,400.00 kr..Current price is: 38,000.00 kr.. ex. moms

Hætteopvasker – Hætteopvaskere

Med en Jeros hætteopvaskemaskine får du en pålidelig industriopvaskemaskine af høj kvalitet, der leverer perfekte vaskeresultater. Med ultrahurtige vaskeprogrammer kan du hurtigt køre store mængder af opvask igennem din maskine og dermed følge trit med opvasken der hober sig op. Industriopvaskemaskinerne er udstyret med sæbe-, afspændings- og skyllepumpe, og de fleste modeller har også afløbspumpe. Jeros hætteopvaskere har et lavt vand og energiforbrug, så driftomkostningerne holdes nede.

Smeg hætteopvasker.

Smeg har mange års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, og leverer derved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner fra SMEG er effektive og hurtige så du nemt kan komme opvasken til livs. Vaskeprogrammerne varer mellem 1,5 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra SMEG er udstyret med sæbe og afspændingspumpe og har indbygget tømmepumpe.

Brug for en ny hætteopvasker? – Se det store udvalg af hætteopvaskere fra Smeg og Jeros.

Hvis du har brug for rådgivning inden du vælger opvaskemaskine, eller har du brug for en komplet opvaskeløsning med industriopvaskemaskine og evt. forskyllebord og tørrebord, så kontakt os for vejledning.

Hos bøge Storkøkken er vi autoriserede forhandlere af professionelle hætteopvasker fra Jeros og Smeg. Vores salgsafdeling står klar til at finde den helt rigtige løsning til lige netop dit behov – Kontakt vores salgsafdeling her:

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Har du allerede en hætteopvasker, men har brug for service, sæbe/afspændning eller flaskeskift – så kan du bestille her

Vi tilbyder også montage af din nye opvaskemaskine

Hætteopvaskemaskine brugt

Med en hætteopvaskemaskine brugt eller som ny får du en hætteopvaskemaskine som din industriopvaskemaskine der er en effektiv opvaskemaskine med en høj kapacitet. For at få mest muligt ud af din opvaskestation bør hætteopvaskeren jævnligt serviceres samt placeres imellem et skyllebord og et tørrebord. På den måde får du en effektiv og ergonomisk korrekt arbejdsstation, hvor der ikke skal løftes på tunge opvaskebakker. Opvaskebakkerne kan nemlig skubbes ind i opvaskemaskinen fra skyllebordet og efterfølgende trækkes op på tørrebordet.

Vi anbefaler vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, for at få optimale vaskeresultater uden kalkaflejringer hvis du befinder dig i et område som har mere kalk i vandet.