FS1202S Displaykøler

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  17,071.00 kr. ex. moms

  2-dørs displaykøler med skydedøre Selvlukkende glasskydedøre, Indvendigt vertikalt LED-lys, Justerbare hylder, Pulverlakeret innerliner, Justerbare fødder, Ventileret køling

  17,071.00 kr. ex. moms

  SKU: 15949 Category:

  Om Produktet

  2-dørs displaykøler med skydedøre

  FS-serien er displaykølere uden lystop. Dette giver lidt mere indvendig højde og et mere rent udtryk på kabinettet. Det er alsidige kabinetter, der er velegnet til drikkevarer, mælkeprodukter (mælk, ost osv.) og sandwich, hvilket gør dem ideelle for supermarkeder, købmænd, butikker og cafeer. Denne model er som standard hvid udvendig og indvendig. Leveres med 5 justerbare hvide wire-hylder og 2 selvlukkende skydedøre i glas.

  About brand

  Tefcold køleskab - fryser mm.

  Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

  Service på køl og frys

  Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
  Tekniske Specifikationer