Hendi Percolator/Kaffemaskine

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  950.00 kr. ex. moms

  6 Liter
  Drypbakke
  Taphane
  Glasmåler.
  Afkalkningsindikator
  El: 230 Volt 1,5 Kw
  BxDxH: 345X343X517 mm

  950.00 kr. ex. moms

  In stock

  Category:

  Om Produktet

  Downloads

  About brand

  HENDI - Værktøj til kokke

  HENDI er leverandør af madlavningsudstyr, køkkenredskaber, bestik, serverings- og buffetartikler til restaurationsbranchen. Siden stiftelsen i 1934 er HENDI vokset til en international virksomhed med kontorer i Holland, Østrig, Polen, Rumænien, Grækenland, Italien, Spanien og Hong Kong. HENDI's kerneaktiviteter er udvikling, produktion, salg og distribution af en bred vifte af cateringartikler og køkkenudstyr. Hendi's varemærke er: bredt udvalg kvalitet til rimelige priser kundeorienteret service levering fra lager kendskab til brugerkrav

  Produktudvikling

  Som leverandør af non-food cateringprodukter udvikler HENDI løbende innovative produkter og løsninger, der er skræddersyet til brugernes ønsker og kvalitetskrav. Aspekter som 'mere effektiv', 'mere hygiejnisk' og 'kvalitet til rimelige priser' spiller en stor rolle her. Selv efter introduktionen af ​​produkterne vil HENDI fortsætte med at arbejde på forbedringer i henhold til feedback fra markedet.

  Produktion

  Hendi's produkter er i høj grad udviklet og designet internt. Dette garanterer den højest mulige kvalitet. Produkterne fremstilles på strengt udvalgte fabrikker over hele verden. I alle tilfælde sørger deres egne folk for styring og kvalitetskontrol af produktionsprocessen. Mange produkter produceres i Kina. På grund af skalaen er logistikprocessen også blevet optimeret.
  Mere end 4000 artikler
  Sortimentet består af mere end 4000 artikler, der er sammensat til det professionelle cateringmarked. Hvad enten det drejer sig om basis materiale eller specialartikler, kan HENDI tilbyde dig en samlet pakke i enhver situation og ved, hvad den professionelle bruger leder efter. HENDI leverer blandt andet køkkenredskaber, frituregryder, buffetartikler, el- og gasapparater, små køkkenmaskiner, serveringsredskaber, porcelæn og bestik.