Kaffekolbe i glas – 1,8 liter

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  49.00 kr. ex. moms

  Hærdet glas med polypropylenhåndtag og låg.

  49.00 kr. ex. moms

  In stock

  SKU: 445907 Category:

  Om Produktet

  Kaffekolbe i glas – 1,8 liter

  Hærdet glas med polypropylenhåndtag og låg.

  Hold kaffen varm med denne kaffekolbe i glas. Kan indeholde 1,8 liter kaffe eller varmt vand.

  Server varm kaffe for dine kunder i restauranten, caféen baren eller for dine ansatte i firmaet. Kaffe kolben er også velegnet til kontoret hvor du kan nyde en kop kaffe eller varm the i ny og næ.

  Se alle vores produkter inden for brygning af kaffe. Vi har et stort udvalg inden for kaffemaskiner og maskiner til brygning af varmt vand til the og kakao. Til industrielt brug – egnet til caféer, restauranter og kontorlandskaber mm. Kontakt vores salgsafdeling for flere spørgsmål.

   

  Downloads

  Produktblad

  Download
  About brand

  HENDI - Værktøj til kokke

  HENDI er leverandør af madlavningsudstyr, køkkenredskaber, bestik, serverings- og buffetartikler til restaurationsbranchen. Siden stiftelsen i 1934 er HENDI vokset til en international virksomhed med kontorer i Holland, Østrig, Polen, Rumænien, Grækenland, Italien, Spanien og Hong Kong. HENDI's kerneaktiviteter er udvikling, produktion, salg og distribution af en bred vifte af cateringartikler og køkkenudstyr. Hendi's varemærke er: bredt udvalg kvalitet til rimelige priser kundeorienteret service levering fra lager kendskab til brugerkrav

  Produktudvikling

  Som leverandør af non-food cateringprodukter udvikler HENDI løbende innovative produkter og løsninger, der er skræddersyet til brugernes ønsker og kvalitetskrav. Aspekter som 'mere effektiv', 'mere hygiejnisk' og 'kvalitet til rimelige priser' spiller en stor rolle her. Selv efter introduktionen af ​​produkterne vil HENDI fortsætte med at arbejde på forbedringer i henhold til feedback fra markedet.

  Produktion

  Hendi's produkter er i høj grad udviklet og designet internt. Dette garanterer den højest mulige kvalitet. Produkterne fremstilles på strengt udvalgte fabrikker over hele verden. I alle tilfælde sørger deres egne folk for styring og kvalitetskontrol af produktionsprocessen. Mange produkter produceres i Kina. På grund af skalaen er logistikprocessen også blevet optimeret.
  Mere end 4000 artikler
  Sortimentet består af mere end 4000 artikler, der er sammensat til det professionelle cateringmarked. Hvad enten det drejer sig om basis materiale eller specialartikler, kan HENDI tilbyde dig en samlet pakke i enhver situation og ved, hvad den professionelle bruger leder efter. HENDI leverer blandt andet køkkenredskaber, frituregryder, buffetartikler, el- og gasapparater, små køkkenmaskiner, serveringsredskaber, porcelæn og bestik.