Zanussi friture 2×14 liter elektrisk gulvmodel

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  22,900.00 kr. ex. moms

  Zanussi Friture 2 kar.
  Udført i rustfrit stål
  Gulvmodel
  Skjulte varmelegmer
  Kapacitet: 2×14 liter
  Effekt: 17,4 kw
  El: 400V 3N 50/60 HZ

  BxDxH: 800x700x850 mm

  22,900.00 kr. ex. moms

  Out of stock

  SKU: Z7FREH2FF0 Categories: ,

  Om Produktet

  Zanussi friture – professionelt køkkenudstyr

  Når der skal tilberedes større mængder af mad er en friture et højst effektivt redskab til den professionelle og ikke mindst seriøse kok.

  Hvis der skal frituresteges større mængder af kartofler eller andre retter vil gryden der kan indeholde 2 x 14 liter, være en oplagt mulighed for at spare på både tiden og energien. De større mængder mad der kan frituresteges på én gang hjælper kokken til at kunne fokusere på de øvrige retter mens frituren er i kog og dermed mindske processen af madtilberedningen.

  Zanussi friture kan indeholde 2×14 liter
  Frituren er udført i rustfrit stål for bedre holdbarhed.

  Service på Zanussi professional

  Hos Bøge Storkøkken Servicerer vi dit Zanussi professional apparat og andet professionelt køkkenudstyr. Vi har et hold af teknikere som kører rundt på hele Sjælland for at reparere alle typer af industri maskiner til storkøkken brug. Derudover samarbejder vi med teknikere der kan hjælpe vores kunder i Jylland samt Fyn.

  Har du brug for service på dit storkøkkenudstyr – Klik Her:

  Downloads

  About brand

  Zanussi Professional

  Alle kan huske et Zanussi Professional-apparat i baggrunden på ét tidspunkt i deres liv. Fra en håndlavet, brændeovn produceret i et hjørne af Italien til mere end seks millioner solgte enheder hvert år; Zanussi Professional er en virksomhed, der har opnået forbrugertillid gennem sit banebrydende design, innovation og enestående kvalitet gennem de sidste 100 år. Zanussis Før og efter salg, stol på en ekspert. Lytte og samarbejde: det er to nøgleord for Zanussi. Deres ingeniører samarbejder med kokke og teknikere for at definere præcis, hvad der vil være specifikationerne for et stadigt mere pålideligt og nemt produkt at bruge. Deres samarbejdspartnere er først og fremmest konsulenter Deres konsulenter kan anbefale den bedste maskine, med flest ydelser og som bedst passer til kundens arbejdsprojektspecifikationer. Zanussis kurser hjælper kunderne med at opdage det fulde potentiale i deres maskiner. Eftersalgsservicen er udbredt og er både effektiv og hurtig. Deres kurser afholdes af fagfolk for professionelle af to grunde: For at give kokke og operatører i køkkenet opdateringer om madlavningsteknikker og mere detaljeret information om deres maskiner, så de kan producere mere og forbruge mindre.