Showing all 5 results

Jeros opvaskemaskiner

JEROS A/S – Er en dansk international virksomhed med mere end 55 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri.

JEROS opvaskere bliver tilbudt i forskellige modeller og størrelser til brancher som bagere, konditorer, slagtere, catering, fast-food, fisk- samt fødevareindustrien m.m.

Produktprogrammet spænder bredt fra blandt andet servicevaskere, grovopvasker, gennemløbsmaskiner samt kassevaskere, der er modulopbygget således individuelle løsninger kan tilbydes den enkelte kundes behov.

Både deres standardmaskiner og specialudviklede hygiejneløsninger er bygget med et skarpt fokus på workflow og en bedre udnyttelse af køkkenets kapaciteter.

Jeros udvikler, producerer og sælger industriopvaskemaskiner, pladerensere, og øvrige hygiejneløsninger med det mål at minimere nedetid. Derudover har producenten det mål at sikre et højt hygiejne niveau i enhver produktion. Dette gør de ved at automatisere hygiejneprocesser, så man får det bedste resultat ved hver rengøring.

Jeros grovopvaskere, pladerensere og øvrige hygiejneløsninger er udviklet og produceret til virksomheder over hele verden. Dette gælder bl.a. brancher indenfor fødevareindustrien, detailhandelen, kosmetikindustrien, transport og logistik samt fastfood- og snackindustrien.

Service på din Jeros Grovopvasker?

BØGE Storkøkken er eksperter når det drejer sig om service på Jeros opvaskemaskiner. Vi lagerfører stort set alle reservedele og har servicefolk med stor ekspertise i netop service på Jeros industriopvaskere.

Vores teknikere kører på hele sjælland og hjælper dig hvis din industriopvasker har brug for service. Alle vores teknikere er dygtige og erfarne på området og du kan derfor efterlade arbejdet trygt i deres hænder.

Bestil service her.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   INFO@BOEGE.DK