Showing all 2 results

Eloma ovne

Eloma er baseret på en afbalanceret blanding af det traditionelle og moderne. Eloma er desuden forbedret af udviklingen af ​​den første kombidamper til den seneste JOKER-generation. Producenten forbliver tro mod denne filosofi af kombinationen, så kunderne kan fortsætte med at opleve glæden ved madlavning og bagning i fremtiden.
For Eloma er “100 procent af produktionen i Tyskland” tro efter tradition. De forpligter sig til at levere den allerbedste kvalitet takket være tysk teknik og håndværk.
For Eloma omfatter moderne de aspekter af teknologi med lille miljøpåvirkning, alsidighed og enkel betjening, som er sjov og let at forstå.

Industri ovne fra Eloma er skabt til kokken som vil tage madlavningen op på helt nye højder.
Som en global leder af kombidampere, bageovne og konvektionsovne til den professionelle sektor, betragter de ikke sig selv som blot en industri virksomhed, men snarere som håndværkere, der arbejder for håndværkere.

Kokke, slagtere og bagere yder et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​deres professionelle udstyr. Og da de altid fokuserer på det menneskelige element, er de i stand til at udvikle brugervenlige produkter. Produkter der gør livet lettere som professionel kok.